• Unik svensktillverkad produkt
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt vid 350 kr / Snabb leverans / Klarna

Historien om Soxsaver

             

Mitt namn är David Lindahl, grundare och skapare av Soxsaver. Till vardags jobbar jag som ingenjör på Akademiska sjukhuset i Uppsala. 

Historien om Soxsaver började när jag skulle träna inför Vasaloppet 2018. Jag sprang hem från jobbet, en sträcka på ca 15 km. Under hela passet hade jag problem med spännet längst ner på träningsjackan, det satt hårt på ena sidan och löst på andra. 

På kvällen skulle jag hänga familjens tvätt som brukar kunna ligga kvar i tvättstugan ett tag, speciellt familjens strumpor. Barnen har olika färger, mönster och storlekar som nästan är lika men ändå inte. Själv har jag svarta som är mer slitna än andra och med olika tjocka muddar och frun har ankelstrumpor och liknande som mig. Då kom jag att tänka på spännet jag kämpat med under löpningen och fick en idé.

Jag testade mig fram med olika spännen och band och till slut hittade jag en bra lösning som kändes helt rätt. Nu sitter alla strumpor kvar på Soxsaver under tvätt och torkning och dom blir såklart rena så nu behöver vi aldrig sortera eller leta strumpor igen. Barnen sätter själva fast sina använda strumpor på sin Soxsaver, sen är det bara att tvätta, torka och därefter hänga in dom rena strumporna i barnens garderober.

Vi har dessutom sparat mycket pengar på att inte behöva köpa nya strumpor om och om igen. Väldigt smidigt och bra!